Kuten arvata saattaa, en sitten malttanutkaan olla bloggaamatta käsitöistäni. Kun muutin manekineko -blogini kissa-aiheiseksi, päätin perustaa käsitöilleni uuden ja nimeltään käsityöharrastustani paremmin kuvaavan blogin. Joten tässä sitä nyt sitten ollaan!

Mulla on meneillään pesukonehuovutuskausi. Kintaita valmistuu tasaiseen tahtiin ja heittelen niitä pesukoneeseenkin lähes yhtä tasaista tahtia. Perjantaina huovutin viidet kintaat, mutta niihin on tarkoitus tehdä mahdollisesti vielä vähän lisäjuttuja eli jonkinlaista koristelua.

Siivoilin tänään kaappeja ja sen lisäksi että löysin käyttämättömän yöpaidan jonka olemassa oloa en edes muistanut, löysin muutaman kassillisen kirppistavaraa sekä kaksi kerää Tove-lankaa. Mulla on keskeneräisenä hahtuvakintaat, mutta pakkohan sitä oli päästä Tovea kokeilemaan kun en ole ikinä tuosta langasta mitään tehnyt. Nämä kaksi kerää on pyörineet laatikossa pari vuotta odottamassa inspiraatiota. Nähtäväksi jää, milloin kintaat päätyvät pesukoneeseen.

Puikoilla on siis Tovea kaksinkertaisena, toinen väri sinapinkeltainen ja toinen vaaleankeltainen. Aika kivan näköistä pintaa tulee, saa nähdä miltä näyttää huovuttamisen jälkeen.

 

14060901.jpg
Tältä siis näyttää Hymy

Ja sitten siihen sairastamiseen. Ei taas tee mieli vähään aikaan hakea Kotipizzasta pizzaa. Tänään pitkästä aikaa käytiin hakemassa ja taisi olla jonkinlainen virhe taas sekin. Pizza oli hyvää ja jaksoin syödä peräti puolet. Mutta olo näin jälkikäteen ei ole kovin kehuttava - eikä se johdu siitä että ahneella olisi ollut jonkinlainen loppu. Vatsa on ihan uskomattoman kipeä ja totaalisen sekaisin, harkitsin jo kutomisen ottamista vessaan mukaan kun kyllästyttää ravata väliä olkkari-vessa noin kymmenen minuutin välein Kieli ulkona Onneksi löytyy lääkkeet sentään kotoa. Mies söi erilaisen pizzan kuin mä ja hänellä ei ole mitään oireita, alkukeväästä kun haettiin Kotipizzasta pizzat, oltiin molemmat jossain vatsataudin tyylisessä pari päivää. Toivottavasti ei tulekaan miehelle mitään oireita, ihan riittävästi jo näissä omissakin kivuissa.

Kissablogia pitäisi vielä päivittää, mutta taidan suosiolla jättää huomiselle. Tai sitten raahaan läppärin vessaan ja dataan sieltä käsin Nauru