Kuten otsikko kertoo, juhannusaaton saldona oli neljä paria kintaita Karuselli-langasta. En sen kummemmin katsonut miten paljon menee aikaa yhden parin kutomiseen, aamupäivällä aloitin ja pari minuuttia tämän päivän puolella valmistui viimeinen. Tosin kintaiden kutomisen välissä otin valokuvia kissoista, tein grillivartaita sekä tietysti söin herkullista grilliruokaa. Lihaa lähinnä, mutta söin jopa salaattia Hymy Olikin hyvää anopin tekemää tonnikalasalaattia.

Tyypillinen suomalainen juhannus on ollut ainakin Lohjalla, eli sateista ja viileää koko päivän. Aurinko näyttäytyi välillä, mutta meni aika äkkiä takaisin piiloon. Käväistiin miehen kanssa kaupungilla autolla pyörähtämässä, mutta aika kuollutta oli joka puolella.

Illalla klo 23 tienoilla siivosin vielä kaikki kissojen hiekkalaatikot Hymy Vaihdoin kaikki hiekat ja pesin laatikot kloriinilla lukuun ottamatta yhtä laatikkoa, jonka putsasin ihan äskettäin. Sinne vain laitoin uutta hiekkaa vanhan jatkoksi. Kelpaa kissojen taas kaivella kun on ihan puhdasta hiekkaa.